Pedagógus képzések

A stressz és konfliktushelyzetek a pedagógusok esetében különösen befolyásolják az ismeretátadást. Ilyen helyzetben nem tud kialakulni az az építő közeg, ahol folyamatosan lehet tanulni egymástól, ahol fejlődni lehet.

A stressz és a munkahelyi konfliktusok motivációvesztéshez, munkahelyváltáshoz, idővel akár pályaelhagyáshoz is vezethet.

A megértésorientált kommunikáció és a stressz- és konfliktuskezelés megoldásokat biztosít, hogy a pedagógusok az ismeretátadásra, a fejlesztésre, a nevelésre tudjanak figyelni.

A pedagógusoknak szóló továbbképzéseink célja az elméleti háttér megismertetésén túl a gyakorlati ismeretek átadása. Olyan megoldásokat szeretnénk biztosítani a pedagógusoknak, amelyek segítségével nem csak hatékonyabbá, hanem élvezetesebbé is válik az oktatás – és nem csak a diákok, hanem a tanárok számára is. Mindezek mellett olyan alapvető problémákra mutatunk rá, amelyek gyorsan és egyszerűen kiküszöbölhetőek, valamint olyan módszereket tanítunk meg, amitől a tanárok folyamatosan energikusnak érezhetik magukat.

Akkreditált képzés

Egyéb képzések

Erdőfürdő

A képzésen részletesen kitérünk az erdőfürdő hatásmechanizmusára, az indikációkra, illetve természetesen ki is próbáljuk.