Pedagógus képzések

Még most szerezd meg a kreditpontokat! 30 kreditpont értékű akkreditált képzés pedagógusok számára.

A stressz és a konfliktushelyzetek a pedagógusok esetében olyan hatások, amik nagy mértékben befolyásolják az ismeretátadást. Ilyen helyzetben nem könnyű tanítani és egymástól tanulni, nehéz fejlődni, fejleszteni. A stressz és a munkahelyi konfliktusok, a munkahely és a magánélet összehangolásának hiánya motivációvesztéshez, idővel pedig akár pályaelhagyáshoz is vezethet.

A  30 órás Megértésorientált kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés képzés (engedély szám: 9/93/2018) kifejezetten nevelési, oktatási intézményben gyermekekkel, tanulókkal foglalkozó szakemberek szára került kidolgozásra, különös tekintettel óvodapedagógusok, általános és középiskolai tanítók, tanárok, szociálpedagógusok, pszichológusok, gyógypedagógusok számára.

A képzés résztvevői megismerhetik a megértésorientált kommunikáció alappilléreit, a kommunikáció szintjeit és az információfeldolgozás alapbeállítódásait, amellyel megtanulhatják egyszerűen és hatékonyan kezelni a stressz- és konfliktushelyzeteket.

Hiszen ezek a helyzetek a pedagógusok esetében különösen befolyásolják az ismeretátadást és a pedagógiai nevelést. Feszült hangulatban megváltozik az az építő közeg, ahol folyamatosan lehetne egymástól tanulni, fejlődni.

Annak érdekében, hogy a pedagógusok az ismeretátadásra, a fejlesztésre, nevelésre tudjanak figyelni és hatékonyan tudjanak a gyermekekkel, szülőkkel, pedagógustársaikkal együttműködni, a megértésorientált kommunikáció, illetve a stressz- és konfliktuskezelés hatékony megoldásokat biztosít.

A képzés számos olyan módszerre hívja fel a pedagógusok figyelmét, amivel nem csak hatékonyabbá, hanem élvezetesebbé is válik az oktatás – a gyerekek, és a tanárok számára is. Mindezek mellett olyan alapvető problémákra mutat rá, amelyek gyorsan és egyszerűen kiküszöbölhetőek és olyan módszereket tanít meg, amitől a pedagógus folyamatosan energikusnak érzi magát.

Képzést tartja: dr. Bajzik Éva, Hajdu Éva, Csovcsics Kitti

Ár: 40% kedvezménnyel 35.000 HUF/fő (az ár az ÁFA-t tartalmazza)

A képzés minimum 9 fő jelentkezése esetén indul!
Következő képzés kezdő időpontja: 2020.szeptember 28.

Jelentkezés módja:

Google Form
fontanus@fontanus.hu email címen
+36 30 282 7777 telefonon

Egyéb képzések