Fontanus Magazin2018-04-26T21:23:06+00:00

TUDOMÁNY

FREESTYLE

Érveléstechnikai képzés

Interaktív, gyakorlatorientált képzés jogászok számára a meggyőző közlésről, a hatékony érvelésről

Testtudat

Elsajátíthatod, hogyan figyelj a testedre, megismerheted a test kommunikációját, megtanulhatod, melyik jelzése mit jelent, ezáltal lehetővé válik, hogy a folyamatos egyensúlyi állapotot megteremtsd.

Erdőfürdő

A képzésen részletesen kitérünk az erdőfürdő hatásmechanizmusára, az indikációkra, illetve természetesen ki is próbáljuk.

Megértésorientált kommunikáció

Gyakorlatközpontú képzés, hogy fölösleges feszültség és stressz helyett képes legyen kreatívan, nyitottan kezelni a mindennapok problémáit.

A Fontanus Alapítvány estje – Sport a Jövő Nemzedékért

Tudatos Sport a Jövő Nemzedékért - ezzel a címmel rendezett szakmai estet a Fontanus Alapítvány 2018. november 22-én Budapesten. A rendezvény célja a sporthoz kapcsolódó ismeretterjesztés volt, valamint olyan kezdeményezések bemutatása és ismertté tétele, melyek [...]

Zenekutatási Projekt

2018 augusztusában a Special Effects International Ltd. támogatásával valósult meg a 2018 nyári Zenekutatási Projekt. A Special Effects International Ltd által a projekt rendelkezésére bocsátott kiváló minőségű hangtechnikai eszközöknek köszönhetően megalkotásra került több új egyedi [...]

Tényleg!