Fontanus Pedagógus Továbbképzések

Tegyük fel, hogy pedagógusként találkozott már a következő problémákkal:

  • Nem működik a kommunikáció a kollégákkal.
  • Nehezen találja meg a hangot a gyerekekkel, szülőkkel.
  • Sokszor fáradt és úgy véli, jót tenne egy kis szabadidő.
  • Túlterheltnek érzi magát.
  • Jól jönne pár új ötlet, amivel élvezetesebbé tehetné maga és a gyerekek számára is a tanítást.

A megoldás: Fontanus Pedagógus Továbbképzés

A Fontanus, olyan módszerekre hívja fel a pedagógusok, óvodapedagógusok, gyógypedagógusok figyelmét, amivel nem csak hatékonyabbá, hanem élvezetesebbé is válik az oktatás – és nem csak a diákok, hanem a tanárok számára is.
Mindezek mellett olyan alapvető problémákra mutat rá, amik gyorsan és hatékonyan kiküszöbölhetőek és olyan módszereket tanít meg, amitől tanárként folyamatosan energikusnak érzi magát. A Fontanus a pedagógusokra, mint önálló egyénekre helyezi a hangsúlyt és személyre szabott megoldásokat kínál. A Fontanus Tudományos és Módszertani Kutató- és Oktatóközpont több mint 10 éve vizsgálja az oktatást és dolgozik együtt pedagógusokkal, a pedagógusokon keresztül pedig rengeteg diákkal is.

Érdeklődni: +36 30 282 77 77 Hajdu Éva
E-mail: fontanus@fontanus.hu

További információ

 Továbbképzések Orvosoknak

Terápiás viscerális masszázs és mobilizálás technikák
SZTE-ÁOK/2019.I./00115

A hastájék masszírozásának technikái

A derékfájások igen nagy százaléka a hastájék izmainak működési zavarából származik. A has- és a csípőhorpasz izmok kezelését megtanulni nehéz, de nagyon sok panaszon segíthet a megfelelő masszázstechnika. A kétnapos képzésen az ismeret elsajátítását esettanulmányok és gyakorlatok is segítik.

Megértésorientált kommunikáció
SZTE-ÁOK/2019.I./00119

A képzésünk gyakorlatközpontú és olyan új szemléletmódokat képvisel, amelyek segítenek abban, hogy könnyen és gyorsan átláthatóak legyenek a mindennapok helyzetei, illetve feszültség és stressz helyett képesek legyenek a résztvevők kreatívan és nyitottan kezelni azokat.

Gyakorlatorientált stresszkezelés
SZTE-ÁOK/2019.I./00117

A képzés során széleskörű anatómiai és élettani ismereteket szerezhetnek a stressz hátteréről. Lehetőség van megismerni a stressz által okozott egészségügyi problémák orvosi hátterét. Emellett a képzés gyakorlatorientáltan mutatja meg a stressz által okozott élettani változások természetes megoldásait, és módszert ad a stresszre utaló jelek felismerésére.

További információ

Fontanus Business – Céges Képzések

A szervezet sorsa függ a vezetőtől és a szervezetben dolgozóktól. Ha az egyén fejlődik, fejlődik a szervezet is.

A Fontanus Központ Céges Képzéseinek minden módszere a Központ saját tudományos kutatásainak eredményeire épül. Tudományos hátterű, XXI. századi – és kifejezetten emberközpontú – megoldásokat, módszereket kínálunk.

Eszközöket és lehetőséget teremtünk a fejlődéshez: módszereket adunk, és megtanítjuk azok használatát.

Képzéseink emberközpontúak. Ismerjük az embert, tudjuk, hogyan működik és mi a fejlődésének kulcsa. Felmérjük az egyén képességeit, készségeit, megértjük a problémáit, és arra keresünk megoldásokat.

Bővebb információért ajánlatainkról kérjük hívjon minket vagy keressen e-mailben!

Érdeklődni: +36 20 293 36 32  – dr. Sándor Csaba, értékesítési vezető
E-mail: sandor.csaba@fontanus.hu

További információ

Fontanus Elitképzés

A fejlődés leghatékonyabb útja.
Összehangolt, komplex és sokszínű fejlődési lehetőség – az igényeidre szabva.

Elitképzési Programunk magas színvonalú, személyre szabott, egyedülálló képzési mód. Több mint a klasszikus coaching: intenzív fejlődést biztosít számos mentális és fizikális képesség tekintetében, olyan területeken is, amikről nem is gondoltad, hogy fejleszthető.
Kifejezetten azok számára ajánljuk, akikben valóban megért az igény a tudatos változtatásra.

A képzésbe való bekerülés feltétele a sikeres felvételi elbeszélgetés.

A fejlesztés a két fél együttes és dinamikus munkáján alapul. Nem előre megtervezett menetrend szerint zajlik, hanem együtt alakítjuk. A program tehát a jelentkező egyediségéhez igazodva változik, így egyben kihívás és kaland.

Az Elitképzési Program kivételes lehetőség arra, hogy az egyén önálló, nyitott, kreatív gondolkodóvá váljon, kiváló helyzetfelismerő képességgel, és hogy készen álljon minden élethelyzetben hatékony döntéseket hozni és tenni mindazért, amit megálmodott.

E-mail: fontanus@fontanus.hu

További információ