Képességfejlesztő játékok2019-03-31T00:31:36+00:00

Tegyél szert új képességekre – játékból!

Fejlesztő társasjátékok és oktatási segédanyagok a Fontanustól

A Fontanus saját kiadású játékai nem csupán élményt adnak, de rengeteg téren fejlesztenek is.

Milyen élményt ad?

Izgalmat, a másokkal való közös játék, a szellemi kihívások élményét. Legyen szó forradalmian új elven működő táblás játékról, kooperatív nyomozós vagy akár kártyás-beszélgetős játékról, egy biztos: az élmény behúz és magával ragad.

Hogyan fejleszt?

Ahogy játszol, új utakat próbálgathatsz, új dolgokat tapasztalhatsz – hiszen ezekben a játékokban, ha nyerni akarsz, az agyadat olyan módon kell megtornáztatnod, ahogy ritkán teszed (vagy ahogy még sohasem tetted). Eközben olyan újfajta látásmódot, képességeket sajátíthatsz el vagy fejleszthetsz szinte észrevétlenül, amik beépülnek a gondolkodásodba.
Onnan pedig bármikor előveheted és használhatod azokat a mindennapjaid során.

Tehát: úgy tanulhatsz és fejlődhetsz, hogy a játék izgalmában ez fel sem tűnik.
És olyan képességekkel lehetsz közben gazdagabb, amiktől hatékonyabbá válhatsz az élet bármely területén!

Milyen képességekről van szó?

Javíthatod a kommunikációs képességeidet, a stratégiai gondolkodásodat, a térlátást, a másokkal való együttműködést, a helyzetfelismerést és számos más dolgot – minden játékban mást és mást. A Fontanus Központ kutatásai alapján összeállított játékok lehetőséget adnak a fejlődésre, ráadásul még szórakoztatóak is!


Játékok fejlesztése

A Fontanus Központ vállalja fejlesztő, szórakoztató játékok, társasjátékok létrehozását. Különböző kompetenciák fejlesztésére, akár megrendelésre is készítünk játékokat.

A játékmenetet tudományos alapokról kiindulva építjük fel, a játék mechanikáját, kinézetét, szabályrendszerét tesztelések és próbajátékok során fejlesztjük. Az elkészült játék minden esetben kipróbált, lehetőséget ad a fejlődésre – és élvezetes. Mindezzel pedig alkalmat ad arra, hogy a játékosok önmagukra és egymásra figyeljenek, értékes időt töltsenek együtt, miközben játszva fejlődhetnek.


Megvásárolható játékaink