Elitképzési Program

Tudás és ismeretrendszerezés – aknázd ki a már meglévő tudásod

Az Elitképzési program kivételes lehetőség arra, hogy a már meglévő tudását, ismeret rendszerezze és így a gyakorlatban önálló, nyitott, kreatív gondolkodóvá váljon, kiváló helyzetfelismerő képességgel, és hogy készen álljon minden élethelyzetben hatékony döntéseket hozni és tenni mindazért, amit megálmodott.

Fontanus Elitképzési Program magas színvonalú, személyre szabott és egyedülálló képzési mód. Több, mint a klasszikus coaching: intenzív fejlődést biztosít számos készség és képesség tekintetében – olyan területeken is, amiről jelenleg az a megítélés, hogy felnőtt korban már nem fejleszthető!

A hagyományos oktatási módszerek helyett nálunk a két fél együtt dolgozik. Nem előre fixált menetrenden alapul, hanem közösen alakítják a képzés ütemét és irányát, igazodva a jelentkező egyediségéhez. Így pedig nem csupán tanulási folyamat, hanem igazi kihívás, önmagunk felfedezése és izgalmas kaland is egyben.

A képzésbe való bekerülés feltétele a sikeres felvételi elbeszélgetés. A képzés megkezdéséhez érettségi végzettség, erkölcsi bizonyítvány szükséges.

Ütemezés 2 hetente
Időtartam 6 hónap
Helyszín Budapesten és Szegeden a Fontanus oktatási központjaiban, valamint egyedi igény szerint a megrendelő által megjelölt helyszínen
Időpontok szombat 9:00 12:00, illetve munkanapokon 16:00-19:00 között

A fejlesztés a két fél együttes és dinamikus munkáján alapul, együtt alakítjuk. A program tehát a jelentkező egyediségéhez igazodva változik, így egyben kihívás és kaland.

Érdeklődni, jelentkezni a fontanus@fontanus.hu e-mail címen van lehetőség.