Fontanus Elitképzési Program

Elitképzési Programunk magas színvonalú, személyre szabott és egyedülálló képzési mód. Több, mint a klasszikus coaching: intenzív fejlődést biztosít számos készség és képesség tekintetében – olyan területeken is, amiről nem is gondolnád, hogy fejleszthető!

A programban való részvétel kivételes lehetőségeket nyújt. A Fontanusnál felismertük, hogy az egyes képességek (intelligencia, helyzetfelismerés, kreativitás és számos más mentális és fizikai képesség) felnőttkorban is fejleszthetőek, és az egymáshoz való kapcsolásukkal új képességek is kialakíthatóak.

A hagyományos oktatási módszerek helyett nálunk a két fél együtt dolgozik. Nem előre fixált menetrenden alapul, hanem közösen alakítják a képzés ütemét és irányát, igazodva a jelentkező egyediségéhez. Így pedig nem csupán tanulási folyamat, hanem igazi kihívás, önmagunk felfedezése és izgalmas kaland is egyben.

Az Elitképzési program kivételes lehetőség arra, hogy az egyén önálló, nyitott, kreatív gondolkodóvá váljon, kiváló helyzetfelismerő képességgel, és hogy készen álljon minden élethelyzetben hatékony döntéseket hozni és tenni mindazért, amit megálmodott.

A képzésbe való bekerülés feltétele a sikeres felvételi elbeszélgetés.

E-mail: fontanus@fontanus.hu