Tudás- és ismeretrendszerezés – aknázd ki még jobban a már meglévő tudásod!

A XXI. században nagyban megváltoztak az élet, a munka körülményei. Ezek számos új kihívás elé állítanak bennünket, de egyúttal ideális alkalmat is teremtenek arra, hogy az eddig megszerzett ismereteinket rendszerezzük, átértékeljük, és fejlesszük magunkat.

Hogy mennyire vagyunk hatékonyak, azzal különböző éles helyzetekben szembesülhetünk, legyen az egy tantárgyi vizsga, egy felvételi elbeszélgetés vagy bármilyen munkahelyi vagy hétköznapi szituáció. Ha úgy érzed, hogy ezekben a helyzetekben többet is ki tudnál hozni magadból, csak még nem tudod, hogyan, ha fejlődnél, de nem látod az útját, akkor az Elitképzés neked szól.

Hogyan tudod hatékonyabban használni a már megszerzett ismereteidet? Hogyan tudsz új ismereteket szerezni? Hogyan fejlődj hatékonyan?

Kutatásaink alapján az emberi értelem és annak működése a kulcs a fejlődésben, ennek segítségével fejleszthető valamennyi mentális és fizikai képességünk. Képzésünkön olyan területeken is fejlődhetsz, amiről jelenleg az a megítélés, hogy felnőtt korban már nem fejleszthető. Olyan gyakorlati módszerekkel ismerkedhetsz meg, amelyek segítségével megláthatod a hétköznapokban a megoldást, a kivezetést a szorultnak megélt helyzetekből.

A hagyományos oktatási módszerek helyett nálunk a két fél együtt dolgozik. Közösen alakítjuk ki a képzés ütemét és irányát, igazodva az egyediségedhez. Így a képzés nem csupán tanulási folyamat, hanem igazi kihívás, önmagad felfedezése és izgalmas kaland is egyben.

Képzés időtartama: 2 hét, időpontok személyes egyeztetés alapján

Képzést tartja: Hacker Péter, dr. Bajzik Éva, Hajdu Éva, Csovcsics Kitti

Képzés formája: online (Discord, Zoom, Skype)

Ár: 100.000 HUF (az ár az ÁFA-t tartalmazza)

Jelentkezés módja: Google Form

Elérhetőség:
fontanus@fontanus.hu
+36 30 282 7777