A Fontanus Akadémián úgy képezheted magad – játszva, közösségben -, ahogy sehol máshol.
És olyan tudást szerezhetsz, amit használni tudsz akárhol az életedben.

A Fontanus Központról
A 15 éve folyó kutatások középpontjában az ember áll.
A Fontanus Központ számos tudományterület összefogásával dolgozik az ember
fizikai és mentális működésének megismerésén, illetve e két terület közötti összefüggések feltérképezésén.
Az Akadémia képzésein a jelentkezők első kézből ismerkedhetnek meg a Központ kutatási eredményeivel,
interaktív előadásokon, játékos, fejlődést segítő eszközökön keresztül, életszerűen, a gyakorlatban.

Beiratkoznál?

Jelentkezz!

A játék a tanulásnak egy nagyon hatékony módja, hiszen életszerű, természetes és ráadásul izgalmas, élvezetes is. A Fontanus Akadémia tanmenetében így nagy szerepe van a játéknak, a sportos és mentális kihívásoknak.

Képzéseink minden esetben gyakorlatiak. Nem csak a játékok, de az előadásaink, workshopjaink is interaktívak. Szóval száraz és unalmas tanórák helyett mindig ott a lehetőség, hogy bekapcsolódj a közös munkába. És hogy élményekkel legyél gazdagabb.

Hogy mennyit hozol ki a lehetőségeidből, az rajtad múlik – hiszen az önállóság az egyik legfontosabb tananyag. És ugyanennyire fontosnak tartjuk azt is, hogy megtanuljunk közösen dolgozni.

Csupa olyan dolgot tanulunk és tanítunk, amelyet az élet minden területén használni tudsz. Hogyan oldj meg problémákat, hogyan tanulj hatékonyan, fejleszd a helyzetfelismerésed, tanulj meg dönteni, fejlődj és alkoss, szerezz ismereteket, kutass.

Mindezt munka vagy más iskola mellett is csinálhatod, hiszen a képzési alkalmak többsége hétköznap esténként és hétvégén van.
Sőt, ha használod mindazt, amit az Akadémián tanulsz, sokkal hatékonyabbá válhatsz a munkádban vagy a tanulmányaidban is.

Gyere el nyílt napunkra vagy bármely nyitott programunkra (sok van, az éppen aktuálisakat megtalálod a Magazinban vagy a Facebook oldalunkon), és kóstolj bele, tapasztalt meg, nézd meg magad!

A Fontanus Akadémia módszertana a Fontanus Központ  tudományos kutatásain alapszik.

Folyamatos a felvételi – szóval bármikor becsatlakozhatsz az Akadémia képzési rendszerébe!

Különböző intenzitású, csoportos képzéseink az alapvető ismeretterjesztéstől a sporton át a kutatásig minden érdeklődési szintet lefednek. A hallgatói jogviszony feljogosít az Akadémia programjain való részvételre.
Ezen túl lehetőség van arra is, hogy személyre szabott, egyéni tanrend szerint dolgozzunk együtt, előzetes egyeztetés alapján.

Ha elmúltál 20 éves, az Akadémia kapui előtted is nyitva állnak. Ha jelentkeznél a képzésünkre (akár csoportosra, akár egyénire), a felveteli@fontanus.hu-ra küldheted a jelentkezésedet (önéletrajz, motivációs levél), illetve itt kérhetsz további tájékoztatást is.

Ha további kérdésed van, nézz körül ezen az oldalon, vagy keress minket e-mailben!