Inspirálódj, tanulj, változtass!

A Nő Arcai Egyesület szervezésében – az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és a Fontanus Központ szakmai támogatásával – három hónapon át tartó kampány indul szeptember 15-én. Nőkről, nőkkel, nőknek – és nem csak nőknek.

“Elsősorban nőknek szóló előadásokkal, workshopokkal, rendezvényekkel szeretnénk olyan innovatív keretet létrehozni, amiben a tudásunkat, tapasztalatainkat folyamatosan és természetesen meg tudjuk osztani egymással, és mindezzel inspirálni tudjuk egymást a hétköznapi életünk során a fejlődésre. A kampányhoz kapcsolódó események öt városban (Budapest, Szeged, Győr, Pécs, Kecskemét) kerülnek megtartásra 2017. szeptember 15-i nyitó konferenciánktól kezdődően a 2017. december 16-i záró jótékonysági estünkig bezárólag.”

A kampány eseményei a kultúra, a sport, a tudomány és a generációk közötti kapcsolat témái köré épülnek – és mindezt elsősorban nőkkel összefüggésben.

“A kampány során gyakorlati, életszerű módon szeretnénk megmutatni, hogy a kultúra, a tudomány, a sport lehet a hétköznapi életünk része a szakmánktól függetlenül. A kampánnyal lehetőséget teremtünk arra, hogy három hónapon keresztül egyre több nő felfedezze az együtt tartalmasan eltöltött idő örömét, és kialakuljon egy mélyebb igény a hétköznapok során nőként nőkkel együttműködni, együtt alkotni.”

A nyitókonferencia programja a Facebookon: I. rész  |  II. rész

További információk és a programok megtalálhatók itt: inspirewomen.hu  |  facebook