Elitképzési Program 2018-02-18T23:26:36+00:00

Elitképzési Programunk, ahogy a neve is mutatja, magas színvonalú, személyre szabott, egyedülálló képzési mód. Ajánlatunk több, mint a klasszikus coaching: a program intenzív fejlődést biztosít számos mentális és fizikális képesség tekintetében. Ezért kifejezetten azok számára ajánljuk, akikben valóban megért az igény a tudatos változtatásra.

A képzésbe való bekerülés feltétele a sikeres felvételi elbeszélgetés.

A programban való részvétel kivételes lehetőségeket nyújt.  A jelenlegi oktatási lehetőségek a képességek fejlesztését elsősorban gyerekkorban vagy speciális helyzetekben tartják szükségesnek és teszik egyáltalán lehetővé. A Fontanusnál felismertük, hogy az egyes képességek felnőtt korban is fejleszthetőek, és az egymáshoz való kapcsolódásukkal új képességek is kialakíthatóak.

A hagyományos ismeretanyag átadás, és felvétel helyett, nálunk a fejlesztés a két fél együttes és dinamikus munkáján alapul. Míg az oktatás során az oktató elsődlegesen csak leadja a tananyagot, mint információs csomagot és az, hogy a hallgató felvesz-e bármit belőle, az már a hallgató dolga; addig a fejlesztés a két fél összehangolt együttműködésére épül.

Ez a fajta fejlesztő képzés intenzív és mindkét fél részéről kiemelt figyelmet igényel.

A képzés nem előre megtervezett menetrend szerint zajlik, hanem mindig a résztvevő fejlődési ütemét figyelembe véve kerül alakításra. A program tehát a jelentkező egyediségéhez igazodva változik, így egyben kihívás és kaland.

Az Elitképzési program kivételes lehetőség arra, hogy az egyén önálló, nyitott, kreatív gondolkodóvá váljon, kiváló helyzetfelismerő képességgel, és hogy készen álljon minden élethelyzetben hatékony döntéseket hozni, és tenni mindazért, amit megálmodott.

A képzésünk mottója: “Teremts értéket!”